Partidă de „care pe care” în play-out pentru Poli

353

ACS Poli Timișoara caută prima victorie din play-out pe terenul lui FC Botoșani. Trupa lui Petre Grigoraș a ajuns cu cuțitul la os și încă un rezultat negativ în poate semna retrogradarea.

Prim-divizionara timișoreană are parte de o deplasare foarte dificilă în etapa a cincea a play-out-ului. Poli o înfruntă pe FC Botoșani, luni, de la ora 18, într-un joc foarte important pentru zona retrogradabilă. Penultimii în clasament, bănățenii nu au ajuns încă într-o situație imposibilă pentru că ultimele rezultate ale contracandidatelor au ținut cu ei.

Chiajna a făcut doar un punct în ultimele două runde, iar Botoșani unul în ultimele trei etape, astfel că distanța față de cele două echipe este de doar două puncte. Practic o victorie în nord-estul țării le aduce poliștilor un salt până pe locul 5…

”Și Poli, și Botoșani trec printr-o perioadă nu foarte bună. Rezultatele vorbesc de la sine, nici nu trebuie să ne uităm la joc. Suferim după puncte, va fi o deplasare extrem de grea. Avem ocazia ca la Botoșani să mai spălăm din înfrângerea suferită cu Petrolul. Vom evolua în fiecare meci ca și cum ar fi ultimul. Vom aborda partida la victorie, pentru că stăm prost în această perioadă. Avem posibilitatea să ne salvăm”, a subliniat antrenorul Petre Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ