Pârtia din vestul țării care se deschide sâmbătă dimineață!

136

În acest sfârșit de săptămână toți pasionații de zăpadă și de schi sunt așteptați în stațiunea montană Straja pentru deschiderea oficială a sezonului de schi 2018-2019.

Administratorii pârtiei Platoul Soarelui din Straja, stațiune situată în județul Hunedoara, au anunțat deschiderea sezonului de schi. Așadar, iubitorii sporturilor de iarnă vor avea șansa să se bucure de un nou sezon de senzații tari și aventură începând cu data de 1 decembrie!

Pe pagina de Facebook a Pârtiei Platoul Soarelui se anunță că deschiderea sezonului se va face sâmbătă dimineața de la ora 09.00.

Temperaturile scăzute din ultima perioadă au oferit posibilitatea ca zăpada artificială produsă de tunurile de zăpadă să se mențină pe pârtie, iar fulgii de nea căzuți la munte au facilitat, de asemenea, crearea unui strat consistent de zăpadă, astfel încât domeniul să poată fi schiabil.

În acest sezon, turiștii care ajung în stațiunea hunedoreană se vor bucura și de noutăți. Straja va avea prima pernă de aer din stațiunile montane din România.

LĂSAȚI UN MESAJ