Parlamentarii USR Timiș nu vor privilegii ca alții

44


Cum lupta politică dintre partidele aflate la guvernare și cele ce pentru moment sunt oarecum în opoziție este în toi a apărut un nou motiv de disensiuni. Foarte recent a făcut vâlvă în mediul celor ce urmăresc activitatea parlamentarilor faptul că aceștia și-au oferit niște venituri majorate pe motiv că ar fi „traiul greu”.
Politicienii grupați în formațiunea USR critică dur aceste măsuri și susțin că „parlamentarii PSD-PNL din Timiș au votat salarii mărite pentru clientela politică”. În schimb dânșii nu au marșat la aceste manevre și spun că „parlamentarii USR Timiș, singurii care au votat împotriva acestor privilegii!”
Iată mai jos întreaga luare de poziție ce vizează aceste lefuri marite:

„Peste 400.000 de angajați de la stat urmează să beneficieze de majorarea salarială de până la 10% de la 1 noiembrie, votată cu scandal în Parlament. Vorbim despre primari, viceprimari, șefi de consilii județene, locale și toți angajații din administrația locală.
USR a fost singurul partid care s-a opus, încă de la început, majorării salariilor pentru politicieni.
­În Senat, PSD, PNL, UDMR și AUR au votat, cot la cot, să crească salariile tuturor demnitarilor cu 25%. În Camera Deputaților, PSD, PNL, UDMR au votat din nou majorări de salarii, dar de data asta doar pentru aleși locali.
În timp ce milioane de familii nu fac față scumpirilor, ei erau interesați doar cum să obțină mai mulți bani pentru ei și pilele lor.
Voiau să își crească salariile pe furiș. I-am demascat. Ne-am opus. Am pus presiune pe ei pentru a respinge aceste privilegii.
Am scos din lege creșterea salariilor cu 25% pentru Președintele României, pentru miniștri, parlamentari ori prefecți.
Lupta împotriva privilegiilor continuă.”

LĂSAȚI UN MESAJ