Părinții care își iau copiii de la școală nu mai țin cont și de regulile de circulație. Intersecție blocată, administrația locală caută soluții

662

Una dintre intersecțiile din zona centrală a Timișoarei este frecvent blocată după prânz din cauza părinților care vin să își ia copiii de la școală cu mașinile. Situația este cunoscută la nivelul administrației locale, care anunță că este în căutarea unor soluții pentru problema blocajelor de trafic de la intersecția Loga – Michelangelo.

“Căutăm soluții pentru problema blocajelor de trafic de la intersecția Loga – Michelangelo. Cunoaștem situația din această intersecție, unde de mai mulți ani, în jurul orelor 14:00 se pot produce blocaje în trafic. Bdul Loga găzduiește două licee importante din Timișoara. În jurul acestei ore ies elevii de la școală și o parte din aceștia sunt preluați de părinți cu mașina personală”, este anunțul reprezentanților primăriei.

Fluxul de vehicule aglomerează bulevardul Loga în jurul orei 14:00, iar mașinile care rămân în intersecție îngreunează traficul pe Michelangelo.

„Rugăm părinții care își iau copiii de la liceul Carmen Sylva și C. D. Loga, să folosească și străzile adiacente Rene Brasey și Ludwig van Beethoven ca punct de preluare al copiilor. Dorim să amintim următoarele opțiuni de transport public din apropiere pe care le pot utiliza elevii: linia 1, 2, 4, 6 de tramvai, linia 15, 16 de troleibuz și linia E2, E7 și 40. De asemenea, STPT pune la dispoziție microbuze pentru elevi care au un spațiu dedicat pentru îmbarcare și debarcare pe bdul Loga”, a mai adăugat administrația locală.

sursa – radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ