Părinți devastați de durere, în Timiș. Și-au pierdut unicul copil. Ionuț a fost găsit mort

9125

Tânărul de 28 de ani din Lugoj, dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit, a fost găsit mort, joi.

Căutat de câteva zeci de ore de către polițiști, prieteni și familie, tânărul a fost găsit mort în râul Timiș. Trupul fără viață a lui Ionuț a fost observat de câțiva pescari, în zona Ștrand. În scurt timp, după apelul la 112, în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanța. La fața locului au ajuns și părinții băiatului, care, la câteva momente după ce trupul a fost scos din apă, au fost nevoiți să-și recunoască fiul.

”A plecat de acasă spunând că se duce la bănci la noi în stadion și nu s-a mai întors. Nu știm ce s-a întâmplat, nu i-a lipsit nimic! Nu înțelegem cum de a ajuns aici. Știa să înoate, era un bun înotător. Era singurul nostru copil”, a declarat pentru Lugoj Info.ro tatăl băiatului.

Corpul tânărului a fost transportat la morga din Lugoj unde medicii legiști vor stabili condițiile în care băiatul a murit. Oamenii legii iau deocamdată în calcul o moarte accidentală.

sursa – lugojinfo.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ