Părerile unui arădean, fost ministru de interne, despre timișoreni! Cine e mintea și cine e fruncea?

655

Fost senator şi fost ministru de Interne, s-a retras din prim-planul politicii dar nu rămâne indiferent la ce se întâmplă în jurul său.

traian-igasConstantin Traian Igaş reacţionează prin mici comment-uri pe contul său de socializare la noutăţile de pe scena politică, şi nu numai.

Ultima sa postare vizează faptul că Timişoara, oraş faţă de care Aradul este legat de o veche rivalitate, pare să fi ajuns la mâna arădenilor. Echipa de fotbal, Primăria şi chiar conducerea organizaţiei PSD Timiş au ajuns să fie controlate de arădeni.

„Buna dimineata lume! De mulți ani este cunoscuta rivalitatea dintre Timișoreni si Arădeni! Timișorenii au atentat mereu la instituțiile si valorile noastre ale Arădenilor!!! Dacă echipa de fotbal din prima ligă a fost salvată de un antrenor arădean, dacă municipiul Timișoara este condus de un primar arădean, astăzi a venit rândul organizației PSD Timiș să aibă o conducere bicefala condusă de doi arădeni!! Concluzie; Aradul este mintea si arădenii fruntea!”, a postat Constantin Traian Igaş pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ