Păreri PEFOC – specialiștii recomandă noblețea șemineului cu cornișă din lemn

60

După ce ai reușit să pui deoparte banii strânși pentru achiziția primului tău șemineu sau înlocuirea celui vechi, cu un model de calitate superioară, ai putea avea impresia că toate problemele tale s-au rezolvat. De fapt “greul” abia acum începe! Varietatea copleșitoare de seminee lemne de pe piață, îți poate oferi serioase bătăi de cap atunci când vrei să-ți achiziționezi cea mai potrivită soluție pentru căldura și amenajarea cu stil a căminului tău.

Știm că vrei să se potrivească cu personalitatea ta, dar în același timp încerci să alegi o variantă care să fie și pe placul familiei tale și tocmai de aceea, specialiștii cu zeci de ani de activitate în domeniul comercializării și montajului profesional al soluțiilor neconvenționale de încălzire, ne fac cunoștință cu un model spectaculos de șemineu care, pe lângă rolul de încălzire al casei, se potrivește la interiorul oricărei locuințe, indiferent de stilul ales, printr-un element decorativ deosebit în construcția de șeminee: brâul din lemn sau cornișa de lemn!

În cazul acestui dispozitiv spectaculos de încălzire, elemente decorative sunt realizate din lemn de înaltă calitate. Cornișele decorative se lipesc cu adezivi speciali ce rezistă la temperaturi extrem de mari. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu fiecare tip de focar sau cu fiecare model de horn sau cos de fum inox.

Un brâu de calitate este acela care respectă cele mai înalte criterii de calitate. Lemnul trebuie să prezinte un grad ridicat de uscare. Acest proces va avea loc într-un mediu controlat, ce presupune încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul la un nivel optim de umiditate. Meșterii PEFOC.ro ne-au explicat că, abia în urma acestui tratament profesional vor rezulta niște cornișe din lemn ce prezintă o culoare uniformă și linii drepte, fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice ale materialului.

Specialiștii în decorațiuni interioare propun amplasarea centrală a unui șemineu prevăzut cu brâuri decorative din lemn, pentru că acesta va reuși să adauge un plus de stil oricărui tip de spațiu, putându-se integra cu ușurință în case amenajate rustic, clasic sau chiar și modern. Brâurile din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite pentru orice stil de șemineu la perete sau pe colț. Cornișele din lemn au nevoie însă, să fie tratate cu substanțe ignifuge pentru protecție suplimentară la foc.

Pentru a te putea convinge de efectul special pe care o cornișă îl poate oferi unui șemineu pe lemne și nu numai, intră pe site-ul specialiștilor de la pefoc.ro unde vei avea acces la o serie întreagă de șeminee clasice sau moderne, cu sau fără cornișă sau diferite modele de semineu decorativ (electric sau cu bioethanol) instalate pentru mii de clienți mulțumiți din întreaga țară. Modelele sunt proiecte reale ce au fost realizate în locuințele clienților, șemineele fiind construite cu echipă proprie de montaj, conform dorințelor și gusturilor fiecăruia, respectând cu strictețe, anumiți parametri tehnici de siguranță și funcționalitate.

În plus, prețurile sunt adaptate perfect în funcție de bugetul, preferințele și nevoile de încălzire sau decor ale fiecăruia în parte. Ofertele promoționale rivalizează cu campaniile de tip Black Friday, cu mențiunea că, pe site-ul pefoc.ro, sărbătoarea reducerilor se întâmplă cu o frecvență lunară, și nu doar la sfârșit de an. Veștile bune continuă cu transport gratuit și livrare rapidă oriunde în țară, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii – totul pentru ca familia și căminul tău, să se poată bucura de următorul nivel al confortului absolut!

LĂSAȚI UN MESAJ