Parcul din Timișoara ”preferat” de consumatorii de droguri și oamenii străzii

76

Parcul din spatele Sălii Olimpia din Timișoara a ajuns locul preferat de oamenii fără adăpost, dar și de tinerii consumatori de substanțe interzise. Tot mai multe persoane care încalcă legea sunt descoperite aici.

În weekend, agenții care patrulau în zonă au mai prins cinci tineri care aveau asupra lor droguri.

”În cursul după-amiezii de sâmbătă, în jurul orei 15.00, polițiștii locali au observat în parcul respectiv un grup de tineri care, la apariția patrulei au devenit agitați, unul dintre aceștia îndepărtându-se de grup și încercând să ascundă ceva. La verificarea acestuia s-a stabilit că avea asupra sa un pliculeț din naylon, care conținea fragmente vegetale, despre care a declarat că este canabis. Cei cinci tineri depistați au vârste între 17 și 20 de ani, și sunt din Timișoara și Oravița”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Săptămâna trecută, în același parc, au fost depistate alte 7 persoane din categoria celor fără adăpost care s-au aciuat în zonă, aceștia fiind preluați și predați la centrul social de pe strada Telegrafului. Polițiștii locali au efectuat demersurile pentru ca Direcția de Mediu din cadrul Primăriei să ia măsurile în vederea salubrizării zonei de deșeurile strânse.

LĂSAȚI UN MESAJ