Parcul Crăciunului este deschis inclusiv în zilele de 25, 26 și 27 decembrie

38

Cei mai mulți dintre timișenii care au ales să petreacă timp la Parcul Crăciunului au făcut-o împreună cu familia. Pe parcursul celor două săptămâni de la deschidere, o mulțime de copii, părinți și bunici au venit să descopere spectacolul feeric oferit de Parcul Crăciunului și au (re)descoperit cu această ocazie și Muzeul Satului Bănățean, un spațiu încărcat de cultură și tradiție. Trebuie spus că Parcul va rămâne deschis și în zilele de Crăciun, până pe 27 decembrie, în intervalul orar 17:00-22:00.

Parcul Crăciunului este singurul festival de iarnă cu zonă încălzită pentru spectacole, patinoar acoperit și food market protejat de ploaie și zăpadă. Patinoarul de 500 de metri pătrați este accesibil gratuit atât copiilor, cât și adulților. De asemenea, în fiecare după-amiază au loc ateliere și spectacole pentru copii, iar de la ora 20:30 scena muzicală alternativă oferă momente LIVE din seria de showcase-uri MUZICON.
Programul complet al Parcului Crăciunului se găsește pe www.parculcraciunului.ro.
Accesul la Muzeul Satului Bănățean se poate face folosind cursa regulată a STPT, dar și cu un autobuz pus la dispoziția celor interesați, care pleacă de lângă parcarea Modex din centrul Timișoarei.
Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Crăciunului este o sărbătoare a comunității timișene la care și-au adus aportul șase instituții de cultură: Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, împreună cu Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”.

LĂSAȚI UN MESAJ