Parchetul Militar Timișoara cercetează un jandarm acuzat că a supus la perversiuni sexuale mai multe fetițe

217

Soții a două angajate ale casei de tip familial Vera din orașul arădean Sântana, sunt acuzați că au supus la perversiuni sexuale fetițele aflate în acest centru.

Împotriva celor doi a fost depusă o plângere, în urmă cu câteva săptămâni, iar acum procurorii sunt cei care vor trebui să facă lumină în acest caz.

Unul dintre bărbați, Adrian Hordilă, este jandarm iar dosarul a ajuns la Parchetul Militar Timișoara. Dosarul celuilalt, Marcel Semidrean, este în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

Totul a pornit de la o fetiță ce a fost adoptată între timp și care le-a spus părinților că a fost abuzată sexual în casa de tip familial din Sântana. Ulterior și alte fete care au fost sau încă mai sunt în acest centru au reclamat același lucru.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad spun că au luat măsuri conform legii și au dispus îndepărtarea angajaților de copii. De fapt măsura le afectează pe soțiile celor doi bărbați. Stela Semidrean și Nicoleta Hordilă sunt angajatele centrului din Sântana care au fost vizate de decizia instituției.

„După ce am primit informațiile am luat măsurile care se impun, conform articolului 102 din legea 272, care prevede anunțarea organelor de cercetare penală și îndepărtarea angajaților de lângă copii”, Rodica Crainic, director general adjunct al DGASPC Arad.

sursa – ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ