Parcare nouă la Aeroportul Timişoara, acces mai facil la AirShow

256
Aeroportul Internaţional Timişoara se dezvoltă. Ultima investiţie este o nouă parcare destinată şoferilor care trec pragul aerogării. Cu 300.000 de euro, spaţiul de staţionare este acum foarte generos şi va acomoda şi vizitatorii de la AirShow.
În incinta parcării pot intra autoturisme, dar aici sunt prevăzute și 6 locuri destinate staționării autocarelor.
”După punerea în funcțiune a acestei noi zone de parcare, Aeroportul Timișoara ajunge să pună la dispoziție în total aproximativ 1100 de locuri de parcare. Ne-am dorit să finalizăm și să dăm în folosință această parcare în luna iunie, pentru a pune la dispoziția pasagerilor locuri suplimentare în special în perioada sezonului de vară când traficul aerian crește. Parcarea va fi accesibilă și săptămâna viitoare, în timpul mitingului aerian”, a declarat directorul AIT, Daniel IDOLU.
”Această investiție este benefică deoarece face parte dintr-un program mai amplu de dezvoltare a Aeroportului Timișoara. Pentru Ghiroda, aeroportul este o societate importantă, care și desfășoară activitatea pe raza comunei noastre. Investiția este realizată pe terenul ce aparține Primăriei Ghiroda și a fost concesionat de administrația Aeroportului Timișoara”, a declarat Ionuț Stănușoiu, primarul comunei Ghiroda.
Tariful pentru parcare rămâne neschimbat, respectiv 2,5 lei/30 de min, însă pasagerii care doresc să staționeze pe o perioadă mai lungă, pot opta pentru abonament achitat în avans, care conferă facilitatea de a evita de aglomerația la automatele de plată, precum și un tarif mai avantajos.
Plata parcării se poate face la cele 4 automate de parcare amplasate în incinta aeroportului și în parcare. Pe lângă aceste 4 automate de plată, se vor adăuga alte două, cu posibilitatea achitării și prin card bancar. Biroul de taxare parcare din incinta terminalului este dedicat în principal plății abonamentelor de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ