Parcă, totuși va fi stadion pe Calea Buziașului

23

Recent (pe 2 august) pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliului Local s-a dezbătut proiectul de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea revizuirii indicatorilor tehnico-economici-faza Studiu de Fezabilitate a Devizului General revizuit pentru obiectivul de investiții „Construire stadion pe structură metalică, situat în str. Calea Buziașului”.
Va fi făcut și un amendament privind rectificarea bugetară, astfel încât să se poată ieși în cel mai scurt timp la licitație, iar până la sfârșitul anului proiectul să fie atribuit.
„Am pierdut câteva luni, le vom recupera, important e că ulterior să ne putem bucura cu toții de existența lui. Dacă eram înțeles din urmă cu un an despre necesitatea realizării lui, eram cu câteva luni înainte și nu în urmă, dar e bine și acum. Înseamnă că am reușit să conving.
Așa cum am mai spus, nu voi renunța la obiectiv și mă bucur că s-a înțeles că e nevoie de realizarea lui.
Vreau să mulțumesc opiniei publice, presei și suporterilor care prin modul lor de reacție au dovedit că proiectul este unul necesar Timișoarei. Sunt convins că această licitație va convinge firmele interesate să depună oferte concrete” spune viceprimarul Cosmin Tabără.
A fost votat și amendamentul care prevede rectificarea sumei inițiale.