„Papa” Ben Oni Ardelean zice că nu are coronavirus! Ipostaza controversată în care s-a fotografiat parlamentarul din Banat

  722

  Deputatul timişorean Ben-Oni Ardelean a anunţat, pe pagina personală de facebook, că a fost testat negativ cu coronavirus, după ce un coleg de partid a fost invectat cu noul virus. Ben-Oni Ardelean a folosit o poză, uşor nepotrivită, pentru anunţul său.

  „Coronavirusul trebuie combatut activ si cu decizii ferme, fiindca ține mult de noi să stopăm răspândirea acestuia! Astăzi, în momentul în care am aflat că un coleg de Parlament și partid a fost diagnosticat cu coronavirus, am anulat totul și m-am autoizolat, anunțând imediat Direcția Județeană de Sănătate Publică.

  Un echipaj al ambulanței a sosit la mine pentru a-mi fi prelevate probele, iar în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului, acesta fiind NEGATIV! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris, sunat sau v-ați gândit la mine, însă în mod special un gând bun se îndreaptă spre cadrele medicale si autoritatile implicate, care în aceste zile dau dovadă de prompitudine, profesionalism și un devotament ieșit din comun.

  Doar împreună, uniți, atenți, emaptici și preventivi vom trece peste această grea încercare la care este supusă țara noastră si întreaga lume.

  Dumnezeu să binecuvânteze România!🇷🇴”, a scris deputatul pe reţeaua de socializare.

  LĂSAȚI UN MESAJ