Până când trebuie traduse meniurile localurilor din Timișoara și ce sancțiuni riscă cei care nu se conformează

69

Administratorii restaurantelor, pub-urilor și cafenelelor din Timișoara au primit un termen până la care trebuie să își refacă meniurile, astfel încât acestea să apară și în limba engleză. De asemenea, autoritățile au stabilit și cuantumul amenzilor pentru cei care nu se conformează.

Pentru unitățile de alimentație publică din zona centrală termenul de traducere a meniurilor este în primăvară, iar pentru cele din alte zone ale orașului abia în toamnă.

”Acest lucru se va realiza etapizat: în prima parte a anului va cuprinde zona turistică central, Piata Victoriei, străzile adiacente și Piața Unirii, cu termen limită 01.05.2020, iar în a doua parte a anului se va realiza și de către reprezentanții unităților de alimentație publică din afara zonei centrale turistice cu termen limită 01.10.2020. Zona turistică centrală este reprezentată de unitățile de alimentație publică situate în Piața Victoriei și străzile adiacente, precum și Piata Unirii și străzile adiacente”, aflăm din proiectul de hotărâre al Primăriei Timișoara.

Cine nu se conformează, va plăti amenzi. Sancțiunile propuse nu sunt, însă, prea mari, fiind cuprinse între 200 și 400 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ