Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE: ”Realitatea lui Robu este roz, în timp ce Timișoara este gri!”

557

Orașul Timișoara se confruntă de luni bune cu mai multe probleme stringente despre care deja s-a tot vorbit, dar administrația Robu nu a luat nicio măsură în acest sens.

”În continuare iluminatul public nu există pe multe străzi din oraș, contractul pentru deszăpezire a fost încheiat chiar în ziua în care administrația meteorologică a emis codul galben de ninsori, și fiind făcut pe ultima sută de metri au fost contractate foarte puține utilaje de deszăpezire. Rezultatele au fost dezastruoase! Cu toții am văzut cum s-a circulat, fie că am fost pietoni sau șoferi. Zăpada are însă farmecul ei, chiar dacă a creat mari probleme în trafic, dar ce facem cu gunoaiele? Poate ar trebui să refuzăm să mai plătim
taxele și impozitele și să ne activăm spiritul civic, să ieșim la curățenia stradală!”, transmit reprezentanții ALDE.

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor și președinte ALDE Timișoara: ”Consider că s-a mers deja prea departe cu bătaia de joc la adresa noastră, a timișorenilor! Realitatea lui Robu este roz, în timp ce Timișoara este gri! Timișoara se află de luni bune sub asediul gunoaielor, iar oamenii sunt exasperați de felul în care a ajuns orașul care peste doi ani va fi Capitală Culturală Europeană. Cred că e prea mult, prea mult dispreț, prea multă nepăsare și nebăgare în seamă! Timișorenii în loc să fie ascultați și consultați public, sunt ignorați cu desăvârșire. Tertipurile primarului de a ne arăta că îi pasă, realizând sondaje pe facebook nu sunt decât niște ieftine manipulări. Spun asta pentru că el știe că oamenii se simt astfel băgați în seamă și de asta le face, însă e o falsă impresie! O falsă realitate! Dragi timișoreni, Nicolae Robu nu este ceea ce pare! Ne scoate ochii cu puținele rezultate, dar cele negative le umbresc complet! Haideți să deschidem ochii și să luăm atitudine pentru că în ritmul acesta vom ajunge să fim călcați în picioare și manipulați la nesfârșit!”

LĂSAȚI UN MESAJ