Otrăvuri pe bani! Un celebru supermarket a retras de urgență un produs toxic din galantare.

1743

Retailerul Lidl a retras de urgență un produs alimentar, produs în România, care conține o toxină foarte periculoasă pentru organism.

Reprezentanții grupului roagă cumpărătorii să nu îl consume și susțin că oferă banii înapoi celor care au achiziționat acest produs.

S-a depistat prezența Patulinei

Este vorba de produsul „Cămara Noastră Suc de mere şi sfeclă roşie, 2L“, pe care producătorul român SC Mărul Argintiu SRL l-a rechemat preventiv. Potrivit Lidl, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxina Patulină. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman, conform Antena 3.

Recent, LIDL a mai retras un produs de pe piață. Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a rechemat preventiv produsul ‘Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g’, comercializat şi în reţeaua de magazine Lidl România. Motivul a fost că într-o probă a fost depistată Salmonella. Produsul „Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g” a putut fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea sa a fost returnată. Și de această dată, vorbim de o situație similară.

susa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ