Ori le aruncă-n Bega, ori le fură! Ghivecele cu flori nu-și găsesc locul pe Podul Michelangelo

178

Polițiștii locali au depistat sâmbătă seara încă o persoană care a smuls un ghiveci cu flori de pe Podul Michelangelo, după ce săptămâna trecută un tânăr a fost surprins și sancționat pentru aceeași faptă.

Cel în cauză a fost observat în momentul în care a sustras ghiveciul și a fugit spre Complexul Studențesc, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea acestuia, fiind anunțați și ceilalți polițiști locali. Bărbatul a fost reținut de o altă patrulă pe strada Ofcea.

Acesta a fost identificat în persoana lui C.G., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara. El a declarat că ”am luat florile de prost și am vrut să le duc acasă”. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, a fost și sancționat de polițiștii locali cu 2.500 lei pentru distrugerea materialului dendrofloricol. Datele celui în cauză urmează a fi transmise și către SC Horticultura pentru recuperarea prejudiciului, așa cum sunt transmise de fiecare dată când au loc astfel de constatări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ