Orașul din Banat în care nunțile și petrecerile vor fi interzise după miezul nopții

12448

Așa cum se practică în țările occidentale, și în mai multe orașe mari din țară, și la Reșița vor fi interzise cât de curând nunțile și petrecerile până în zorii zilei. Nu numai că muzicanții își vor aduna lucrurile și vor pleca acasă după ora 23, ci și nuntașii vor fi nevoiți să dea stingerea până la miezul nopții.

Ideea nu a fost adusă încă în fața consilierilor locali, dar primarul Ioan Popa spune că va face acest lucru cât de curând.

De asemenea, spune edilul-șef, tot pentru păstrarea armoniei în oraș, dar și a liniștii și ordinii publice, vor fi montate camere web în toată Reșița, proiect care va fi finanțat prin bani europeni.

„Vreau sa preluăm modelul Sibiu, Cluj, Oradea și să interzicem festivitățile, nunțile, botezurile după ora 12 noaptea, absolut peste tot în oraș. Am de gând și să instalez camere web în oraș și vreau să merg pe fonduri europene, există o axa pe care vom încerca să facem un proiect de finanțare”, explică primarul Ioan Popa.

sursa: reper24.ro

2 COMENTARII

  1. Da, asta era cea mai mare problema, nuntile pana in zori. Hai sa luam modelul Sibiu, Cluj si Oradea, dar la capitolul nivel de trai, hai sa micsoram rata somajului, hai sa traim ca si cei din Cluj, Sibiu si Oradea… poate astea ar fi proiecte de dus in fata consiliului local.

LĂSAȚI UN MESAJ