Orăștie | Un bărbat a murit electrocutat în stația CFR, după ce s-a suit pe un stâlp de înaltă tensiune

389
Accident teribil de muncă, la Orăștie, în stația CFR. Un bărbat de 41 de ani, angajat al unei firme de telecomunicații, a fost electrocutat după ce a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, apoi a căzut de la 3 metri înălțime.
„Victima a fost găsită în stare de inconștiență. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, în stop cardio-respirator, cu arsuri pe torace și  pe membrele superioare, dar și multiple traumatisme în urma căderii. A fost resuscitat timp de 40 de minute fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, medicul Călin Dumitrescu.
ITM Hunedoara cercetează cazul.
„Accidentul a avut loc în stația CFR Orăștie, la capătul peronului, către Deva. Un tehnician telecomunicatii, de 41 de ani, a fost electrocutat la ora 12:20. Era angajatul unei firme de telecomunicații în domeniu. S-a urcat pe stâlp, un stâlp de 27000 de volți, și acolo a fost surprins de arcul electric și curentat. Deocamdată nu știm cine i-a dat ordin, de ce nu era stâlpul scos de sub tensiune, acum a fost deschis dosarul și continuăm anchetele”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Istrate.
Potrivit polițiștilor, bărbatul era din Blaj și monta fibră optică pentru stația CFR.
Sursa: ziardehunedoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ