Oraș din Banat, platou de filmare pentru cel mai așteptat film al anului, dar și pentru videoclipul unei vedete celebre

846

Cum cel mai așteptat film românesc al anului, Ghinionistul, a fost filmat la Reșița, Gărâna, și alte locații din Caraș-Severin, artistul Dorian Popa, unul dintre protagoniști, a ales să lanseze și un videoclip cu această ocazie, filmat tot la noi în oraș.

Clipul melodiei, intitulată și ea la fel ca și filmul, cuprinde secvențe din producție, dar acțiunea principală se petrece chiar în centrul orașului, pe construcția neterminată a primarului Ioan Popa.

Până acum, Reșița prezentată de Dorian Popa a fost văzută de aproape 900.000 de români doar online, și de mulți alții pe posturile naționale de muzică. Orașul și județul se vor bucura însă de faimă abia după data de 8 decembrie, atunci când mult așteptata producție va fi lansată.

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist  care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Acest film ar fi cel de-al cincilea lungmetraj al lui Iura Luncașu și aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton.

Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, „Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase şi pentru Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Filmările pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ