Opt titulari în garnitura Stejarilor pentru duelul cu Rusia

1033

Timișoara Saracens dă jumătate din componența echipei naționale în partida cu Rusia de sâmbătă, programată la Iași, din Cupa Europei pe Națiuni.

Mai bine de jumătate din rugbiștii primului XV al naționalei de rugby a României provin de la campioana SCM Timișoara Saracens. Stejarii înfruntă sâmbătă, în capitala Moldovei, prima reprezentativă a Rusiei în etapa a patra a Cupei Europene pe Națiuni.

Selecționerul galez Lynn Howells s-a decis să îi folosească din primul minut pe Valentin Popârlan, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Jody Rose, Stephen Shennan, Paula Kinikinilau, Mădălin Lemnaru și Cătălin Fercu, adică opt oameni de la gruparea din Ronaț. În plus, pe banca tehnică îl regăsim pe Eugen Căpățână.

România: Pristaviță, Turașvili, Pungea – Van Heerden, Popârlan – Lucaci, Macovei, Burcea – Calafeteanu, Rose – Shennan, Vlaicu, Kinikinilau, Lemnaru -Fercu. Rezerve: Căpățână, Dico, Rusu, Antonescu, Gorcioaia, Bratu, Ioniță, Strătilă.

Partida România – Rusia se joacă mâine, de la ora 14 pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași. Partida este televizată pe canalul federației, rugbytv.ro dar și pe canalele Dolce Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ