Opriți de campioană în 16-imile Cupei României

59

Timișul rămâne cu o singură participantă în optimile Cupei României la fotbal dintre cele 3 cluburi prezente în 16-imile competiției. După ASU Politehnica și Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a părăsit întrecere, astfel că doar ACS-ul rămâne în cursă pentru trofeu.

Poate cel mai dezechilibrat duel al 16-imilor Cupei României la fotbal s-a desfășurtat joi pe arena Dan Păltinișanu și le-a opus, astăzi, pe divizionara a treia campioanei României. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a primit replica celei mai bune echipa a stagiunii trecute, Astra Giurgiu. Oaspeții au avut câștig de cauză, victorie cu 1-0 și calificare în optimile întrecerii.

Ajunsă în premieră în această fază, gruparea din Becicherecu Mic nu s-a făcut de râs într-o partidă complet disproporționată. Mult mai valoroasă și mai experimentată, campioana Astra s-a impus însă la limită. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gheorghe, în minutul 29. Trebuie subliniat faptul că în finalul partidei antrenorul Cosmin Stan l-a trimis în teren si pe patronul celor din Becicherecu Mic, pe George Sîngeorzan.

E drept că Astra a venit la Timișoara fără antrenorul Marius Șumudică și fără mai mulți titulari. În fapt doar 4 oameni dintre cei folosiți astăzi au mai prins primul 11 pentru giurgiuveni.

Nuova Mama Mia: Culda – Dragu, Rebenciuc, Zurbagiu, Dumiter, Zoran, Ponce, Aquino, Toma, Albert, Sturz.

Astra: Gavrilaș – Lazic, Răileanu, Oros, Moise, Florea, R. Alves, Nicoară, Chiși, Balaure, Gheorghe.

Reamintim că ACS Poli a învins miercuri pe Chindia Târgoviște cu 2-0, iar ASU Politehnica a cedat meciul de pe teren propriu în compania lui Pandurii Târgu Jiu cu 0-3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ