35.7 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Oportunităţi de finanţare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în data 20 aprilie 2016, cu începere de la ora 10,00, în Sala CEDO a sediului CCIAT, conferința cu tema: Oportunităţi de finanţare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Evenimentul se adresează fermierilor, investitorilor şi autorităţilor locale care pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltare rurală și își propune să abordeze acele aspecte care sunt extrem de utile pentru solicitant atunci când acesta decide să acceseze un program de finanţare nerambursabilă.
Conferinţa va fi susţinută de reprezentanţi ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara și ai Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, alături de care se vor afla, în calitate de lectori, reprezentanţii instituţiilor financiare care sprijină potenţialii beneficiari în accesarea fondurilor publice europene.
Aspecte dezbătute:
Prezentarea “Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020”, Ghidurile solicitantului, informații privind sesiunile de depunere a proiectelor în 2016 pentru următoarele Submăsuri de finanțare din PNDR 2014 – 2020:
• – sM4.1 – „Investiții în exploatații agricole”;
• – sM4.1a – „Investiții în exploatații pomicole”;
• – sM4.2 – „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole”;
• – sM4.2a – „Investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”;
• – sM6.1 – „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”;
• – sM6.2 – „Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale”;
• – sM6.4 – „Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole”.
De la idee la proiect. Cerinţele finanţatorului. Beneficiari eligibili. Activităţi eligibile. Criterii de eligibilitate. Criterii de selecţie. Investiţii eligibile. Produse bancare specifice companiilor ce acceseaza fonduri europene – UNICREDIT BANK. Participarea este gratuită pe baza invitaţiei. Termen de înscriere: 18 aprilie 2016. Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372.185.247, 0256.490.771, fax 0256.490.311, e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban – consultant cameral DREE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Aquatim a semnat două contracte de finanțare prin PNRR

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a...

Citește și :