Operațiunea ”ghilotina” a primarului Robu a afectat și inspectoratele școlare din Arad și Caraș-Severin

113

Nu doar Inspectoratul Școlar Județean Timiș are probleme din cauza lipsei internetului după ce cablurile au fost tăiate în urbea de pe Bega. Și județele vecine, Arad și Caraș-Severin, se confruntă cu aceeași problemă.

Joi, 21 martie, inspectorii școlari din toată țara aveau programată o videoconferință cu Ministerul Educației Naționale, însă județele din Banat nu pot participa.

”Videoconferința de azi cu Ministerul Educației Naționale nu o putem ține din cauza cablurilor tăiate. Sunt afectate și județele Caraș-Severin și Arad, tot din această cauză. Aveau și ei legături ce plecau de la noi. Aveam de discutat subiecte importante pentru noi. Noi am rugat colegii din Bihor să pună telefonul lângă microfonul terminalului și ascultăm așa”, a spus Aura Danielescu, inspector școlar general în Timiș.

Vă reamintim că problemele au început de luni seara când primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a decis să taie cu ”ghilotina” cablurile aeriene din zona central. Au fost afectați și mai sunt și acum, peste 1.000 de abonați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ