Om de afaceri, ucis în trafic. ,,Vina” sa a fost că a intervenit să aplaneze un conflict

217

Rudele celor doi indivizi din Argeș, arestați pentru că l-au bătut până la moarte pe un șofer, sunt și ele cercetate. Mama, tatăl și fratele agresorilor i-ar fi amenințat pe părinții martorului din dosarul de omor.
Om de afaceri din Argeș, ucis în trafic. Singurul martor, intimidat de rudele agresorilor.

Acum două luni, un bărbat de 48 de ani a fost ucis în urma unui conflict pe șosea. A coborât din maşină pentru a-i potoli pe doi tineri care îl șicanau pe un alt şofer, dar aceștia l-au lovit și l-au lăsat fără suflare.

Pe baza mărturiei tânărului pe care cei doi fraţi, de 22 şi 24 de ani, l-au şicanat şi au vrut să-l bată, poliţiştii i-au arestat pe agresori.

Numai că, potrivit anchetatorilor, mama şi tatăl celor doi suspecţi, împreună cu un frate de 27 de ani, ar fi început să-i ameninţe pe părinţii martorului, şoferul pe care omul de afaceri l-a salvat cu preţul propriei vieţi. I-ar fi ameninţat de mai multe ori şi în public, aşa că oamenii, speriaţi, au anunţat poliţia.

Femeia de 43 de ani, soţul ei, de 45, şi fiul lor cel mare au fost reţinuţi pentru ameninţare, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Detalii: AICI
Sursa: ProTv

LĂSAȚI UN MESAJ