Olimpicii Timişului iau drumul „Maratonului inteligenţei”! Mitropolia Banatului stânge bani în biserici pentru premierea elevilor

208

Inspectoratul Şolar Judeţean Timiş, s-a decis să-şi premieze aşa cum trebuie olimpicii, dar nu-i uită nici pe profesorii acestora, care i-au pregătit și le-au fost alături permanent.

Sărbătoare de premiere va avea loc la Filarmonica Banatul în data de 16. 06.2017, la orele 19,00. Printre cei implicaţi în actiune în afară de ISJ, Timiş, mai este şi Fundaţia Culturală Art Media, reprezentată de Doina Popa, Consiliul Județean TIMIŞ, care a alocat suma de 100.000 de lei şi, nu în ultimul rând, Mitropolia Banatului. Aceasta se ocupă de colectarea de fonduri, pentru cei care doresc să ajute olimpicii. Mitropolia a deschis și un cont în acest scop la: Banca Transilvania Timisoara, cod IBAN: RO24BTRLRONCRT00P2253602 Arhiepiscopia Timişoarei, b-dul C.D.Loga, nr.7,CUI 4483587.

Până la ora actuală este vorba de 120 de olimpici.

Va mai fi implicată şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, care se va ocupa de sensibilizarea firmelor ce au fost în Topul de Excelență în ultimii 6 ani, pentru donaţii.

De asemenea şi în biserici vor exista cutii de donaţii pentru olimpici. Fiecare credincios va dona cât doreşte. Sloganul este “Astăzi ajutăm un olimpic, mâine ne ajutăm pe noi”.

La festivitate este invitat şi Popa Popas, care va face caricaturi pentru primii 50 de elevi premianţi, iar Peregrinii vor încheia festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ