Olimpicii la sport de la Universitatea Politehnica din Timișoara, sărbătoriți. Ce eveniment are loc

162
medalie jo

Sportivii olimpici ai Universității Politehnica din Timișoara sunt sărbătoriți, în această săptămână. Instituția de învățământ superior din capitala Banatului organizează, între 13 și 17 iunie, „Săptămâna Olimpismului”, care cuprinde mai multe acțiuni inedite.

Totul cu scopul de apromova sportivii olimpici care au făcut istorie la diferite ediții ale Jocurilor Olimpice din ultima jumătate de secol. Astfel, olimpicii Doina Mot, Mihai Coste, Mihai Grigorovici, Marian Cosmescu, Roland Gunesch, Alexandru Fölker, Emil Grozescu, Alexandru Buligan și Camelia Macoviciuc Mihalcea vor fi premiati miercuri, 15 iunie, de la ora 10.00, în Sala Polivalentă a bibliotecii Universității Politehnica din Timișoara.

Programul evenimentului mai cuprinde și demonstrații sportive, expoziții și concursuri. Gazdele invită vizitatorii să facă pronosticuri sportive pentru JO Rio 2016, să joace tenis de masă la bibliotecă, să admire expozițiile despre istoria sportului și a olimpismului și expoziția de carte braziliană Bem-vido ao Brazil!, să vadă trofee, diplome și echipament sportiv care au aparținut olimpicilor politehniști, să urmărească demonstrațiile sportive de scrimă, tir, karate sau canotaj.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ