Olandezul bănuit că a ucis o fată de 11 ani din Dâmbovița, ar fi agresat sexuat și o copilă din Iași

498

Johannes Visscher, bărbatul din Olanda suspectat că a ucis-o pe Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, ar fi făcut încă o victimă în România. Este vorba despre o fetiță din județul Iași, unde el a călătorit în iunie 2016.

Cetățeanul olandez a călătorit de patru ori în România, iar între 13 și 16 iunie 2016 s-a aflat la Iași. Acesta s-ar fi plimbat cu o mașină în localitatea Horlești a abordat o minoră care mergea la magazin. El ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi strâns-o în brațe și ar fi atins-o în părțile intime. În momentul în care fetița s-a speriat și a început să plângă, el a dus-o înapoi în localitate.

Fata avea atunci 8 ani. O vecină care a văzut când străinul a luat fetița în mașină, i-a aunțat pe părinți. Aceștia au sunat la 112 și au spus că fiica lor a fost luată de un necunoscut din fața casei, dar până să ajungă polițiștii la fața locului, aceasta s-a întors acasă.

Acest incident ar fi avut loc pe 15 iunie, iar polițiștii au demarat o anchetă, însă nu l-au prins pe agresor. Dacă noile informații vor fi confirmate de polițiști, o explicație a acestui fapt ar putea fi că cetățeanul olandez a părăsit România a doua zi.

Johannes Visscher s-a sinucis luni, în Olanda, la câteva zile după ce ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru. El ar fi intrat cu mașina în mod intenționat în fața unui TIR.

Procurorii de Parchetul General spun că vor verifica toate dispariţiile de copii din ultimii 10 ani. Presupusul criminal are antecendete în ţara sa natală. A fost închis de două ori pentru infracţiuni sexuale.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ