Oficial: la Reșița, după Ioan Popa și Ion Crina, doctorul Gheorghe Jenar

515

Așa cum deja se știe, liberalul Ioan Popa a câștigat alegerile pentru Primăria Reșița, cu 7776 de voturi, urmat de Ion Crina, PSD, cu 7726. După cei doi, dar la o oarecare distanță ca număr de voturi, s-a clasat doctorul reșițean Gheorghe Jenar de la UNPR, cu 1287 de voturi.

Peste 1000 de voturi a obținut un alt medic, Paul Purea, de la PMP și Ionela Kovacs, de la ALDE. Ceilalți candidați nu au reușit să facă ”pragul” de 1000 de voturi, obținând câteva sute.

Cu cele mai puține a fost creditată Anca-Georgeta Almăjan, o tânără camdidată din partea PPU, care a luat doar 256 de voturi.

Ioan Popa a susținut luni după-amiaza o primă conferință de presă, în calitate de ales, alături de Adrian Dacica, viitor consilier liberal, cunoscut antrenor de lupte, cu un palmares extrem de bogat.

Liberalul Popa a insistat asupra a două elemente care vor constitui primele decizii importante pe care le va lua în calitate de primar. Este vorba de angajarea unei firme independente care să facă un audit complet la Primărie și de consolidarea unui compartiment puternic de proiecte europene.

Popa s-a declarat un primar pentru toți reșițenii și a promis facilitarea de investiții, cu locuri de muncă aferente și, în general, că va deschide Reșița spre dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ