Oficial, 15.000 de oameni au urmărit Timișoara Airshow foto-video

233

Cerul Timișoarei a fost scena pentru acrobații, sâmbătă seară. La cea de-a cincea ediție a Ait Show-ului, 15.000 de persoane s-au prezentat pe pista Aeroportului Internațional Timișoara.

Aproape 40 de aeronave au încântat publicul larg: aeronavele militare ale Forțelor Aeriene Române, până la aeronave ultra ușoare – de la Formația ASALT și Aeroclubul României – The Pellicans, avion biplan – Skybolt of Romania, parașutiștii de la Blue Wings, avioanele tricolore ale Șoimilor României, cei șase letoni de la Baltic Bees și aeronavele Iacărilor Acrobați care au încheiat spectacolul, trecând prin foc și fum.

Spectacolul a fost condimentat și cu prezența motocicliștilor de la Timișoara Bikers, iar la final, cu un concert de muzică rock. ”A fost cel mai complex miting aerian de până acum, cu cele mai multe formații participante și cu cei mai mulți spectatori prezenți. A cincea ediție a Timișoara Air Show a fost cu adevărat una aniversară.

Vremea a ținut cu noi, organizatorii, recompensând toate eforturile noastre cu un apus de soare incredibil. Mulțumim tuturor spectatorilor, care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloților și tuturor celor implicați.”, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Drumul pana la aeroport a fost extrem de greu și de aglomerat însă efortul a meritat.

Sursa foto Aeroportul Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ