Oferte pentru toate buzunarele! Timișorenii pot închiria costume pentru Halloween, la preţuri accesibile…

3347

Petrecerile din această perioadă impun, cu siguranţă, acel dress code înfricoşător.
Serbările celor mici implică şi ele o tematică mai neobişnuită. Ce facem atunci când nu avem pregătită nicio ţinută adecvată sau niciun machiaj corespunzător?

Costumele de închiriat pentru copii sunt variate şi au preţuri de 30, 40, 45 sau 60 de lei, cum sunt cele de epocă. Cererea este, printre altele, mai mare pentru ţinutele de prinţese, prinţi sau animăluţe.

Costume haloween 2

Adulţii preferă să fie super-eroi pentru o seară de petrecere. Doamnele sau domnişoarele aleg şi costume de contesă, de pirați, dansatoare sau femei-gladiator. Personajul, Harley Queen, din celebrul film de gangsteri apărut anul trecut în cinematografe “Suicide Squad” se află printre preferinţele acestora. Imaginea pe care o creează Harley Queen este non-conformistă şi rebelă. Domnii pot găsi costume de pompieri, gangsteri, poliţişti, zombie, mumii, conte şi altele. Preţul costumelor porneşte de la 40 de lei.

Centrele din Timişoara includ accesoriile la costum. Depinde însă de fiecare dintre acestea. Se pot găsi şi accesorii separate de ţinută, iar perucile au preţul de 10 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ