Oferte de muncă în Europa pentru bănățeni! Țările care caută personal și joburile vacante

195

Românilor care vor să lucreze în străinătate le este pus la dispoziţie site-ul mobilităţii europene ,,Eures”, unde pot afla informații despre locurile de muncă vacante, ce prezintă siguranţă, dar și despre condiţiile pe care trebuie să le indeplinească pentru a accede la ele.

Cele mai multe dintre ofertele verii 2017 provin din Italia, unde se angajează nu mai puțin de 240 de infirmieri și 180 de asistenţi medicali, care vor fi detaşaţi în Anglia. Pentru Malta e nevoie de 250 de şoferi de autobuz. Şoferii profesionişti pentru maşini mari sunt căutaţi şi în Germania, unde este nevoie de 50 de persoane cu o astfel de calificare. Cehia, de asemenea, are nevoie de 30 de şoferi de autobuz, dar şi de electricieni şi mecanici auto. Culegătorii de căpşuni au oferte de muncă în Olanda şi în Danemarca. Slovacia oferă 30 de posturi de lucrători în fabricarea brânzeturilor. În domeniul HORECA, Germania are nevoie de barmani, ospătari, personal auxiliar în domeniul hotelier, recepţioner şi bucătar-şef.

Persoanele interesate de un job într-o ţară europeană trebuie să cunoască limba de origine a ţării respective sau o limbă de circulaţie internaţională, de cele mai multe ori limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ