Ofertă bogată la Bursa Locurilor de Muncă FOTO și VIDEO

138

În total, au fost disponibile 1.174 de locuri de muncă, dintre care 57 pentru cei cu studii superioare și 1.117 pentru studii medii.

„De azi dimineață foarte multă lume s-a perindat. Avem un public diversificat. Prima dată sunt persoanele din baza noastră de date, care au și obligația să participe la o măsură care să le sporească șansa de angajabilitate. Avem persoane care doresc să își schimbe locul de muncă, tineri aflați în anii terminali, tineri care peste câteva luni termină clasa a XII-a și unii dintre ei vor sta față în față cu piața muncii. Vom avea legături cu ei, mai ales că urmează și Școala altfel, să le povestim puțin despre avantajele de care beneficiază dacă se trec în baza noastră de date”, a precizat directorul executiv al AJOFM, Simona Poting.

Inedită a fost prezența unui stand unde militarii au căutat colegi care vor să se alăture lor și să îmbrace uniforma, fie în Armată, fie la Jandarmerie.

Oferta a fost extrem de vastă: de la zidari, faianțari, contabili, electricieni, operatori în industria chimică sau la benzile de montaj. Au fost scoase și posturi de operatori înstalații de mase plastice sau utilaje cu comandă numerică, lucrători comerciali sau șoferi. De asemenea, a rămas la fel de apreciată orice funcție din domeniul ingineriei.

LĂSAȚI UN MESAJ