Obiecte cu patina timpului, la Târgul de antichități, din week-end, de la Iulius Mall Timișoara

214

În acest sfârșit de săptămână, clienții Iulius Mall Timișoara sunt invitați să descopere universul pieselor de colecție, a căror frumusețe a sporit odată cu trecerea timpului. O nouă ediție a Târgului de Antichități îi așteaptă să descopere obiecte cu dichis.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 11 – 13 ianuarie 2019, parterul Iulius Mall Timișoara va fi învăluit în parfumul nostalgic al Târgului de Antichități. Prima ediție din acest an a evenimentului așteptat de colecționari va dezvălui publicului o selecție impresionantă de obiecte ancorate în trecut, reprezentative pentru culturi și perioade diferite. Zeci de expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese, spre încântarea celor care apreciază frumosul și unicitatea articolelor peste care trecerea anilor și-a pus frumos amprenta. Bijuterii felurite, ceasuri de colecție (de masă, de perete, de buzunar etc.), porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, accesorii, decorațiuni și multe alte obiecte ale căror povești așteaptă să fie istorisite pot fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor.

În perioada aceasta, clienții Iulius Mall se pot bucura și de sezonul reducerilor de iarnă. Magazinele se întrec înpromoții, care ajung și până la 80%, la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice și multe altele.Descoperă lista promoțiilor pe site-ul Iulius Mall Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ