Obiecte cu dichis la Târgul de Antichități din Iulius Mall

120

În weekend, anticarii îşi dau întâlnire cu timişorenii la Iulius Mall, iar promoţiile estivale continuă la brandurile preferate.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 13 – 15 iulie 2018, parterul Iulius Mall  Timişoara va găzdui o nouă ediţie a Târgului de Antichități. Pasionații de obiecte cu patina timpului vor descoperi piese aparte, a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: ceasuri de colecție, bijuterii, viniluri, porțelanuri, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, cărți și multe alte articole. Cei care apreciază antichitățile vor putea interacționa cu numeroși colecționari din întreaga regiune, care le vor împărtăși din poveștile exponatelor.

Vino cu prietenii la Iulius Mall să îţi susţii echipa favorită la finala Campionatului Mondial de Fotbal, iar berea este din partea noastră. Microbiştii sunt aşteptaţi la mall sâmbătă, 14 iulie, de la ora 17.00 să vizioneze meciul pentru locul 3 și duminică, pe 15 iulie, la ora 18.00, să urmească ultima confruntare a competiţiei pe un ecran special, în food court.

Promoţiile estivale de la Iulius Mall continuă. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții de până la 70%, în magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele. Catalogul complet este disponibil pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ