Oana Neț, educatoarea care și-a ucis fiica de 4 ani, a fost reținută pentru 30 de zile

771

Decizia a fost luată, joi, de judecătorul de drepturi și libertati de la Tribunalul Timiș.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus la data de 15.03.2018 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpata Neț Oana – Răzvana sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica), prevăzută de art. 199 alin. 1 raportat la art. 188 alin. 1 Cp, reținându-se în sarcina acesteia faptul că, în data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30 a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timișoara”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timis.

La primele audieri, care au avut loc miercuri şi care au durat peste 3 ore, femeia le-ar fi spus anchetatorirlor că nu are explicaţie pentru ce a făcut, spun reporterii de la news.ro. Mai mult, tatăl fetei a declarat la Digi24 că nu se certa cu soţia lui, aşa cum a apărut în presă, şi că cele două, fetiţa şi mama, aveau o relaţie farte apropiată şi se iubeau mult.

Există suspiciunea, spun surse din anchetă, ca femeia să fi luat anumite medicamente în ultimele luni ce ar fi putut interveni în raţionamentul ei. Aceste detalii le vom afla însă, mai concret, când va fi gata ancheta.

 foto – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ