22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Oana Iordache s-a stins după naştere, infectată cu Covid. Nu a mai apucat să-şi ţină în braţe bebeluşul

Oana Iordache, o grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a născut cel de-al doilea copil, dar femeia nu a apucat nici măcar să-şi ţină în braţe bebeluşul. Ea s-a infectat cu Covid înainte de naştere.

Femeia nu a mai apucat nici să-şi ţină în braţe bebeluşul
Ea s-ar fi infectat înainte de naştere
Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial anunță a doua victimă covid din rândul grefierilor. Este vorba de grefiera Oana Iordache din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc care a dat naștere recent celui de-al doilea copil.

„Oana Iordache, colega noastră grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, a pierdut lupta imediat după naștere la secția ATI, unde a stat intubată timp de o săptămână. Nici măcar nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul nou-născut. Oana avea 41 de ani, o fetiță de 2 ani și 4 luni și bebelușul de doar 2 săptămâni. Astăzi, Justiția a mai pierdut un profesionist! Dumnezeu sa o aibă în pază!”, informează SNGJD.

Femeia s-ar fi infectat înainte de naștere, iar starea ei s-a agravat în spital. Până la internare, starea ei de sănătate și sarcina decurgeau normal.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :