Oameni noi în conducerea lui ACS Poli. Sorin Drăgoi a preluat conducerea clubului

406

ACS Poli Timișoara și-a adus ”întăriri” pentru debutul pe teren propriu: un nou președinte de club și un responsabil cu marketingul. Sorin Drăgoi a preluat conducerea clubului, iar Radu Birlică a revenit în cadrul clubului înaintea duelului cu Pandurii Târgu Jiu de duminică.

Prim-divizionara și-a oficializat mutările din cadrul clubului, mutări gândite pentru a reconsolida gruparea de pe Dan Păltinișanu. În primul rând Sorin Drăgoi a fost uns ca nou președinte al lui ACS Poli. Fostul team-manager al orașului Timișoara a renunțat la funcția deținută în cadrul Primăriei pentru a transforma clubul. ”Am acceptat postul de președinte pentru că este simbolul orașului nostru. Am stat 4 ani în Primărie și am zis să încep un alt proiect, sper să facem treabă bună pentru echipă și pentru club. Trebuie să fim sinceri și să evaluăm corect tot ceea ce este legat de club.

Începem o construcție nouă și vrem ca în termen cât mai scurt să îl facem un club model. E un proiect realizabil. Așteptăm toate firmele, iubitori de sport din oraș să fie alături de noi, orice ajutor ne este benefic să depășim anumite etape. Am lansat și am dat drumul la policarduri și abonamente pentru ca timișorenii să fie cât mai aproape de noi”, a subliniat Drăgoi. Fostul președinte Ioan Miculaș va îndeplini funcția de manager sportiv.

O altă poziție preluată recent în cadrul clubului este cea a responsabilul cu marketingul, Radu Birlică. Vorbim în fapt de o revenire a acestuia la Poli după perioada petrecută în stagiunea trecută la Rapid.

Așteaptă prima victorie cu Pandurii

Cu cei doi oameni veniți în club, Poli încearcă să obțină prima victorie în campionat. Duminică, ora 21, la Timișoara vine Pandurii Târgu Jiu. Căpitanul Marius Croitoru: ”Le urez noilor oameni bun venit din partea echipei. Sperăm ca cei doi să rezolve problemele pe care le resimte acest club și în 3-4 ani de zile să fie acolo unde îi e locul. Cu Pandurii e un meci ce nu va fi ușor sigur. Au un lot bun și valoros ce a jucat în cupele europene.

Noi avem un lot bun și împreună cu domnul Ionuț Popa puteam facem lucruri foarte bune. Ne-am antrenat cum am putut și aici e meritul antrenorului. Dacă în prima etapă toți ne desconsiderau și ne vedeau victimă sigură și ne mulțumea un joc bun, acum e altfel. Ne mulțumește doar victoria. Sigur, ne va fi mai greu pentru că acum țintim victorii. Indiferent cu cine jucăm acum vrem victoria. Situația o cere”.

LĂSAȚI UN MESAJ