Oameni la spital după un accident în care au fost implicate două microbuze, în vestul țării

118

Mai multe persoane au fost rănite, azi-noapte, pe DN 79 Arad-Oradea, după ce două microbuze au fost implicate într-un grav accident de circulație. Primele informații, arată că șoferul unuia dintre microbuze, care era sub influența alcoolului, a pătruns pe contrasens, și a lovit frontal mașina care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe DN 79, Arad-Oradea, la ieșirea din orașul Chișineu-Criș, județul Arad. Într-unul din microbuze se aflau 5 persoane, membrii ai aceleași familii din Suceava care mergeau în județul Timiș pentru a-și ajuta sora a cărei casă fusese distrusă de un incendiu, iar în cealaltă mașină era doar șoferul.

Primele informații arată că șoferul microbuzului de marfă ar fi intrat pe contrasens, și s-a ciocnit frontal de microbuzul de persoane în care erau 5 oameni. Bărbatul avea 0,75 la sută alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, microbuzul de persoane a fost proiectat într-un șanț de la marginea drumului, unde s-a răsturnat, fiind puternic avariat.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști și medici SMURD și de la ambulanță. Trei persoane, inclusiv șoferul din microbuzul de marfă, au fost transportate la spital.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ