O timișoreancă a dat lovitura vieții ei! A devenit soția unui miliardar care deține Statuia Libertății, din New-York

529
Acum mai mulți ani, povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, azi în vârstă de 30 de ani, şi milionarul în vârstă de 63 de ani, a făcut înconjurul lumii.
Detaliul care le-a atras atenția tuturor e că bărbatul milionar provine dintr-o familie extrem de influentă și care are în proprietate, printre altele, chiar Statuia Libertăţii.
Potrivit Click.ro, Iasmina susţine că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!” În schimb se pare că părinţii ei  – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara, nu au fost prea încântaţi. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoască şi-au dat seama ce fiinţă uimitoare e”.
În vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul bloc-turn 30 Rockefeller Plaza din New York. Evident, au organizat o nuntă plină de fast, ca în povești.
La doar câteva luni au devenit părinţi, aşa că fericirea a fost şi mai mare pentru ei. Pozele cu Iasmina, Bradford şi băiatul lor pe nume Michael James în vârstă de 2 ani azi, îi prezintă ca pe niște părinți foarte implicați, care nu își afișează luxul în care trăiesc, ci se bucură de familie.
Acum, Iasmina Milutinovici-Hill şi cel care i-a devenit soţ, Bradford Aaron Hill, se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Iasmina a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Facebook, unde a scris:
“Mica noastră familie devine mai mare. Inimile noastre sunt pline de bucurie și recunoștință.”
Sursa: www.perfecte.ro

LĂSAȚI UN MESAJ