O țară plină de minunății de văzut oferă un cadou uriaș turiștilor! Le plătește jumătate din costul sejurului

64

După ce în aprilie 2020, lună în care au fost oprite zborurile din majoritatea țărilor, au vizitat Japonia doar 2900 de turiști străini, o scădere de 99.9% a numărului față de aprilie 2019, autoritățile japoneze au în vedere luarea un măsuri importante pentru a reporni turismul.

Programul, despre care nu s-au oferit deocamdată mai multe detalii, ar putea demara în iulie, conform șefului Agenției de Turism, Hiroshi Tabata, totul depinzând de reducerea numărului de infecții cu coronavirus.

India a decis să redeschidă traficul aerian intern începând de luni, 25 mai, după două luni de la interzicerea tuturor zborurilor.  Autoritățile indiene au anunțat însă că timp de trei luni, companiile aeriene vor opera cu tarife care trebuie să se încadreze între un preț minim și unul maxim, intervalul fiind stabilit în funcție de lungimea zborului.

Jacinda Ardern, primul ministru al Noii Zeelande, extrem de apreciată pentru cum a gestionat criza COVID în țara sa, vine cu o idee revoluționară ca să ajute turismul: săptămâna de lucru de 4 zile.  „Mulți oamenii mi-au sugerat că ar trebui să trecem la săptămâna de 4 zile de muncă, dar până la urmă e decizia angajatorului în relație cu angajatul. Ideea e că am învățat multe în criza Covid despre productivitatea lucrului de acasă”, a declarat Ardern, care a explicat că 60% din turismul Noii Zeelande este local și, dacă oamenii ar avea o zi liberă în plus să exploreze zona în care locuiesc, acest lucru ar putea fi exact impulsul necesar economiei naționale pentru a se repune în mișcare.”

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ