O tânără din Hunedoara, căutată pentru crimă, a fost prinsă în Italia, după 7 ani de căutări

2046

O hunedoreancă dată în urmărire internaţională pentru executarea unei pedepse de 20 de ani pentru omor calificat, a fost prinsă în Italia. Femeia a fost arestată de carabinieri în apropiere de Napoli şi urmează a fi extrădată către România.

Femeia, acum în vârstă de 30 de ani, era dată în urmărire internaţională de mai bine de 7 ani, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara (în anul 2012) la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Fapta a fost comisă în noaptea de 15/16.09.2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alți doi tineri (aflaţi şi ei în urmărire internaţională) au lovit (cu pumnii și picioarele, cu o bâtă de baseball și chiar cu un bolovan), un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat, la data de 19.09.2007.

Femeia a fost arestată şi încarcerată în peninsulă, până la finalizarea procedurilor de extrădare către România.

În paralel, poliţiştii hunedoreni îi caută pe ceilalți doi co-autori ai infracţiunii de omor calificat. Este vorba despre Silviu Bogdan Bruzlea, în vârstă de 32 de ani, și Sorin Vasile Benegui, 33 de ani.

Sursa: zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ