31.1 C
Timisoara
luni 3 august 2020
O tânăra a renunțat complet la haine în public! Imagini ,,picante” în...

O tânăra a renunțat complet la haine în public! Imagini ,,picante” în centrul unui mare oraș din vestul țării FOTO

503

E cald afară. Sunt multe grade „plus”. Unii dintre noi suportăm greu „insuportabilitatea”… Alții mai ușor, fiindcă au soluții de moment, alegând, cu toate riscurile, să își protejeze organismul și altfel decât cu un pahar de apă rece, o pălărie deasupra capului sau o baie răcoroasă la Ștrandul Neptun.

Ei bine, astăzi, în plină zi, o tânără femeie s-a dezbrăcat de toate hainele pe care le avea și a ales să le arunce la coșul de gunoi aflat în fața Finanțelor din Arad. A făcut acest lucru tacticos, nu la repezeală, atrăgând zeci de priviri asupra ei, deși nu spunea nimic. La gestul tinerei au reacționat o mulțime de trecători, mai ales bărbați, care s-au oprit preț de câteva secunde să cerceteze și să analizeze… gestul „nebunesc”. În același timp, doamnele care o priveau își exprimau dezaprobarea pentru un asemenea gest incalificabil…

Martorii spun că la un moment dat s-au auzit și frâne acționate brusc, de parcă înaintea șoferilor ar fi trecut câteva coloane oficiale. Dar, pe undeva,  chiar și gestul femeii a fost oficial, adică în centrul orașului, ziua, pe caniculă, goală pușcă.

Așteptăm Poliția Locală Arad cu o luare de poziție vizavi de „eveniment”, fiindcă există camere pe centru și poate se va putea stabili identitatea necunoscutei.

Sursa: specialarad.ro