O sută de rochii de mireasă își așteaptă proprietarele, la preț promoțional-video

182

Un moment unic și atât de aparte ca o unire pe viață a unor tineri trebuie să se facă după unele reguli bine reglementate. O nuntă lăsată la voia întâmplării riscă să se transforme într-un haos, dar tinerii trebuie să se preocupe doar de bucuria lor.

Toate treburile administrative și birocratice ar trebui lăsate pe seama profesioniștilor în domeniu. Tocmai de la această premiză a plecat și un eveniment ce tinde deja să devină tradițional. Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș este la cea de-a șasea ediție a Salonului Mirilor.

Dacă tot este o perioadă a Postului, când nu se fac nunți, măcar cei interesați se pot apleca cu grijă asupra amănuntelor importante. În primitorul complex expozițional de la Centrul de Afaceri de pe bulevardul Eroilor de pe Tisa se vor aduna în acest final de săptămână cei mai buni din cei buni ce oferă tot ce are nevoie un cuplu de miri. Oferta de haine de ocazie stă alături de cea de localuri, saloane de coafură sau de cei ce se ocupă de muzică. Nu lipsesc bijutierii, florarii și toți cei ce se angrenează într-o nuntă de neuitat. Se pot comanda servicii complete ce include parte de cofetărie, servicii fotografice, accesorii, decorațiuni și multe altele.
Organizarea perfectă este cheia unei nunți reușite. Probabil că nu au fost uitate nici firmele de hoți profesioniști ce pot pot asigura un furt de mireasă ce nu lasă urme! Lucrează eficient și sigur!
Pnetru a treia oară consecutiv de acest salon se ocupă o profesionistă precum doamna Carmen Caragea de la firma Rayna Decor. Dânsa a luat în considerare în mod special suprapunerea cu momentul de Dragobete când dragostea plutește în aer.
Deja se cunosc câteva din surprize. Vor fi la un preț promoțional și unic o sută de rochii de mireasă deosebite fiecare cu prețul de 1000 de lei, ceea ce este rezonabil pentru calitatea lor aparte. O altă inițiativă ce a prins în anii trecuți este numită „mărită-ți rochia” și se adresează celor ce vor să-și facă loc în dulap și să recupereze o parte din investiția din anii trecuți. Sunt înscrise 300 de rochii la prețuri accesibile oricui. În anii trecuți o rochie a unui celebru designer străin a fost adjudecat de a doua proprietară la un sfert din prețul inițial.
Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de celebrul Cove ( Gabriel Coveșeanu) ce are deja experiență din emisiunea „Mă însoară mama”.
Două momente vor fi realizate de studenți. O paradă de modă cu rochii inedite din materiale reciclabile ce va atrage atenția asupra conceptului de a refolosi de unii ce alții ar putea considera ca fiind perimat. Vor fi veșminte din carton, plastic și alte materiale doar aparent banale. Importantă este imaginația ce a fost stârnită de profesoarele Cristina Lazăr și Sandra Chira la studenții lor de la Facultatea de Arte Plastice.
Nici studenții de la Agronomie nu sunt insensibili la dragoste. O echipă de actori ad-hoc va interpreta scenete și personaje celebre.
Programul târgului este de vineri de la ora 13 la 20, sâmbătă de la 10 la 20 iar duminica de la 10 la 18 în zilele de 23-25 februarie.
Cei ce vor mai multe informații le pot afla la 0723984506 sau la raynadecor@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ