O societate timişoreană îngropată în datorii își cumpără autoturisme noi

460

Cu toate că are datorii de peste 180.000.000 lei, Colterm Timişoara îşi permite să cumpere maşini noi pentru conducerea firmei. Societatea deja a plătit un avans pentru primele trei maşini, câte 18.000 euro pentru fiecare exemplar.
Conducerea de la Colterm consideră că maşinile comandate, marca Renault, nu sunt unele de lux, ci unele care se încadrează în limitele legii.
Primarul Timişoarei Nicolae Robu, spune că o companie cum e Coltermul, trebuie să aibă şi maşini.
Cu toate că societatea se află în colaps economic, Timişoara putând oricând rămâne fără căldură şi apă caldă, cu datorii istorice de aproape 200.000.000 lei, conducerea societăţii îşi permite să îşi înlocuiască parcul de maşini.
Se pare că banii ce au fost viraţi în contul distribuitorului de maşini, cu toate că din banii respectivi trebuiau plătite datoriile către E-on Gaz, compania a considerat că mai prioritare sunt maşinile decât plata datoriilor.
Primarul municipiului de pe Bega, Nicolae Robu, nu consideră că ceea ce se întâmplă la Colterm, este un lucru iresponsabil o astfel de achiziţie “Dacă se cumpără mașini în timp ce compania are dificultăți, nu înseamnă neaparat că se procedează iresponsabil, iar achiziţia poate fi și una întemeiată.”

Autor: Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ