O româncă din Italia și-ar fi ucis copilul și l-ar fi abandonat în tufe. Doi turiști au descoperit trupul micuțului și au alertat autoritățile

214

Doi turiști germani au descoperit luni, după-amiază, în jurul orei 16.30, corpul unui copil nou-născut aruncat într-un tufiș dintr-o zonă rurală a localității Lana, provincia italiană Bolzano.

Autoritățile locale au descoperit că micuțul a suferit o moarte violentă care se presupune că a fost provocată chiar de femeia care i-a dat viață.  Este vorba despre trupul unui băiețel care avea o fașă albă în jurul capului și avea cordonul ombilical în jurul său. Din primele analize efectuate de medicul legist reiese că nou-născutul a fost ucis, pe corpul său fiind găsite semne de violență.

Anchetatorii se pare că au reușit să identifice femeia care i-ar fi dat viață micuțului, aceasta fiind o femeie româncă ale cărei inițiale sunt H.S.M. și care lucra în acea zonă la cules de fructe. Autoritățile au precizat că femeia se află în aceste momente internată la spitalul din Merano și este anchetată pentru omor și ascunderea cadavrului.

Sursa: libertatea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ