22.9 C
Timisoara
luni 13 iulie 2020
O româncă a fost condamnată la închisoare după ce s-a îndrăgostit de...

O româncă a fost condamnată la închisoare după ce s-a îndrăgostit de un episcop catolic elveţian

451

O româncă s-a îndrăgostit de un episcop catolic elveţian şi va merge la închisoare pentru asta. Înaltul prelat a făcut plângere împotriva femeii, după ce aceasta ajunsese să îl hărţuiască pe el şi rudele sale.

Femeia, în vârstă de patruzeci de ani, a fost condamnată definitiv de Curtea Supremă din Sion la trei luni de închisoare pentru hărţuire. Femeia este acuzată că s-a îndrăgostit de episcopul auxiliar de Lausanne, Geneva și Freiburg, Alain de Raemy, în vârstă de 60 de ani. Pentru că românca l-a sunat de nenumărate ori, i-a lăsat mesaje și, văzând că nu primește niciun răspuns, a ajuns chiar să scrie un mesaj pe mormântul tatălui episcopului Alain de Raemy, acesta a depus plângere pe numele femeii.

Având în vedere că situația a ajuns prea departe, prelatul a raportat-o pe femeie pentru hărțuire: „Deși acțiunile acestei femei par a fi o tulburare psihologică, m-am simțit obligat să depun o plângere pentru a salva alte persoane care au fost deja atacate de această femeie.”, a spus Raemy în sala de judecată.

Între timp, femeia s-a întors în România. În cazul în care se va întoarce în Elveția, ea riscă să fie încarcerată pentru a-și executa pedeapsa.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ