O româncă a dat o lovitură de proporții în străinătate. Cum a prejudiciat spaniolii cu peste 8 milioane de euro

1399

O femeie din Sibiu a reuşit uluitoarea „performanţă” de a prejudicia zeci de spanioli și 70 de instituții publice din Spania, cu peste opt milioane de euro.

Loredana Dobre a fost prinsă, arestată și încarcerată la Sibiu.

Mandat european de arestare pe numele Loredanei Dobre

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu au desfășurat o acțiune de identificare și prindere a persoanelor care se sustrag cercetărilor penale.

Mai exact aceștia au identificat și prins o sibiancă în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare spaniole au emis mandat european de arestare. ’

’Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracțiunilor de înșelăciune, fals în documente, spălare de bani, respectiv apartenență la o organizație criminală, infracțiuni care au generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro’’, spun cei de la IPJ Sibiu.

Cum a furat Loredana Dobre 8 milioane de euro

Loredana Dobre este acuzată de spanioli că își lua identității false, deschidea diverse site-uri de servicii, încasa banii și apoi dispărea. Totul a fost însă descoperit după ce prejudiciul a atins valori aproape ireale, respectiv de peste opt milioane de euro.

Femeia a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile și a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

sursa: mirel.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ