O regie din subordinea Primăriei Timișoara dă semne de însănătoșire financiară, după debarcarea fostei conduceri

748
Primarul Dominic Fritz spune că, la șase luni de la schimbarea managerului Drăgilă, instalat în fruntea regiei înainte de ‘89, Horticultura a înregistrat o creștere a veniturilor cu aproape 2 milioane de lei. Fritz pare convins că situația spațiilor verzi din Timișoara se va îmbunătăți vizibil în lunile următoare.
„În primele șase luni ale acestui an, Horticultura Timisoara a înregistrat venituri cu aproape 2 milioane de lei mai mari decât în perioada similară a anului trecut.
Pierderile au scăzut drastic cu peste un milion de lei, raportat la aceeași perioadă.
Sunt primele rezultate concrete ale schimbării de management pentru care am dus o luptă dură, inclusiv în instanță.
Ceea ce am auzit ani de zile că nu se poate, acum vedem că se poate: însănătoșirea economică a societății, o viziune spre biodiversitate și spații verzi cu valoare ecologică, deschiderea către colaborări cu specialiști și cu tinerii studenți de la Facultatea de Horticultură, rentabilizarea rețelei de florării sau creșterea producției proprii de flori și plante. Horticultura a depus primul proiect din istoria societății, pentru atragerea de fonduri nerambursabile.
Mai e până când Horticultura va fi bine, dar semnele din ultimele luni sunt încurajatoare și mă fac încrezător că suntem pe drumul cel bun.

LĂSAȚI UN MESAJ