O primărie din Timiș își suspendă o lună activitatea publică

1172

Primăria Moșnița Nouă, din județul Timiș, a anunțat că suspendă, de luni, programul de lucru cu publicul până în 15 ianuarie 2018,primarul comunei explicând că “nu ține de noi, ci de programele pe care le avem”. Angajații nu au, însă, liber, ci vor veni la serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Persoanele care locuiesc în comuna Moșnița Nouă, din județul Timiș, își vor putea plăti taxele și impozitele abia după data de 15 ianuarie. Primăria Moșnița Nouă a postat pe site-ul instituției, dar și pe pagina de Facebook, un anunț prin care îi informează pe cetățeni că programul de lucru cu publicul se suspendă aproape o lună, începând de luni, 18 decembrie.

anunt mosnita noua“Primarul comunei Moșnița Nouă dispune: programul de lucru cu publicul se suspendă în perioada 18.12.2017 – 15.01.2018, pentru închiderea anului fiscal și deschiderea noului an, cu excepția înregistrării nașterilor, căsătoriilor și deceselor”, scrie în anunț.

Primarul comunei Moșnița Nouă, Florin Bucur, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că decizia de a suspenda programul de lucru cu publicul timp de aproape o lună a fost luată din cauza firmelor care se ocupă de mentenanța programelor.

“Programul cu publicul este suspendat din data de 18 decembrie până în data de 15 ianuarie. Nu ține foarte mult de noi treaba asta, ține de programele pe care le avem implementate. Aceste programe sunt ținute în mentenanță de anumite firme din Baia Mare, care ne-au transmis că au nevoie pentru implementarea noilor programe de mai mult timp și din cauza aceasta a trebuit oarecum voit-nevoit să ne conformăm”, a explicat Florin Bucur.

Totuși, primarul comunei Moșnița Nouă spune că angajații nu au liber, ci vor fi la serviciu în această perioadă.

“Noi suntem la serviciu, ce putem să facem este să ne reglăm și noi situațiile de sfârșit de an și să ne pregătim pentru un nou început de an. Toată lumea lucrează, nu neapărat angajații nu vin la lucru. Toată lumea e la lucru. În registratură se preia corespondența, ceea ce mai putem, mai sprijinim, mai ajutăm, dar sunt departamente unde nu mai putem să lucrăm. În 15 ianuarie pornim programul cu publicul din nou. Ni s-a promis că poate și mai repede se rezolvă, dar depindem, așa cum spuneam, în special la taxe și impozite, de aceste programe și trebuie să așteptăm până ei ne pun la punct cu tot ce înseamnă noul an. Dacă ne dau drumul mai repede, este posibil să pornim și noi mai repede programul cu publicul”, a mai declarat Florin Bucur.

LĂSAȚI UN MESAJ